GS 86 förlorade mot Lindås Rasta

Storseger för Lindås Rasta borta mot GS 86

Lindås Rasta hade en riktig målfest när man besegrade GS 86 borta i Forshaga Sporthall i division 1 västra Götaland herr. Lindås Rasta vann med hela 11-3 (3-0, 6-2, 2-1).

– Vi gör en solid insats och vinner till slut klart. Det finns saker att förbättra men idag gör vi det som behövs, kommenterade Lindås Rastas tränare Daniel Calebsson.

I och med detta har Lindås Rasta hela åtta raka segrar i division 1 västra Götaland herr.

I första perioden var det Lindås Rasta som var starkast. Laget vann perioden med 0-3.

Även i andra perioden var det Lindås Rasta som var starkast. Laget vann perioden med 2-6 och ställningen efter två perioder var 2-9.

Lindås Rasta ökade ledningen till 2-10 genom Tobias Vant Hoff efter 12.45 i tredje perioden.

Med 8 sekunder kvar i perioden av matchen kunde Kevin Björklund göra 3-10 för GS 86.

Lindås Rasta kunde dock avgöra till 3-11 med tre sekunder kvar av matchen genom Danny Estrella-Näslund.

Lindås Rastas Danny Estrella-Näslund stod för fyra poäng, varav ett mål, Lucas Dahlström gjorde tre mål för, Jesper Andréasson hade tre assists och Kalle Hugosson gjorde två mål och ett assist.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, GS 86 på tolfte och sista plats och Lindås Rasta i serieledning.

I nästa omgång har Lindås Rasta Mölndals IBF hemma i Lindås Waves Arena, lördag 18 november 14.00.

Matchrapporter: Mölndals IBF föll – trots comeback mot GS 86 Lindås Rasta säkrade seriesegern efter 11-3 mot Floda Lindås Rasta upp i serieledning efter seger i toppmötet med Skoghall Klart nu: Mölndals IBF åker ur serien efter ny förlust Storseger för Skoghall hemma mot GS 86