Foto: Per Wiklund och storviksif_herr/Instagram
#ibsilly

Thomas Holmgren gör comeback som spelare

ANNONS

Faluns tränare snörar på sig skorna igen: "Hans erfarenhet och ledarskap kommer att vara ovärderliga"

Efter säsongen 2019/20 valde backen Thomas Holmgren att tacka för sig. Han lade skorna på hyllan efter en lång och framgångsrik karriär som inkluderade fyra SM-guld, samtliga med Falun som också blev hans sista klubb, och två VM-silver.

Sedan dess har Holmgren sadlat om till tränare där ha nu basar över Faluns SSL-lag

Nu kommer överraskande nyheter om att 36-åringen plockar ner klubban från hyllan för en comeback – detta i moderklubben Storviks IF. Klubbens herrlag spelar i division 3 Dalarna/Gävleborg.

–  Thomas, som har 387 matcher i SSL, 31 landskamper för Sverige och fyra SM-guld som spelare med IBF Falun, gör nu en sensationell comeback i moderklubben Storviks IF, skriver klubben på sin Instagram.

– Thomas har varit en nyckelfigur i IBF Faluns framgång, där han inte bara har agerat som en fantastisk spelare men också som en inspirerande tränare. Med sitt nuvarande uppdrag som tränare för IBF Falun i SSL har han visat att han har vad som krävs för att både spela och leda på elitnivå.

– Att åter igen få se Thomas i den gröna tröjan glädjer oss i föreningen och hans erfarenhet och ledarskap kommer att vara ovärderliga både på och utanför planen.

Holmgrens gör comeback i matchen mot Forsbacka nästa fredag, den 10:e november.


Bilder och videoklipp: Michael Östlund, 1971-2023

Innebandylegendaren har somnat in, 52 år gammal. Så här minns vi Micke.


Promotion: Nu fyller vi Friends Arena, innebandy-Sverige!

Den här artikeln handlar om: