Öjebyn vann mot Skellefteå Utv

Storförlust för Skellefteå Utv i toppmötet med Öjebyn i division 1 Norra herr

Skellefteå Utv föll tungt i den tuffa drabbningen mot serieledande Öjebyn på bortaplan på tisdagen. Matchen mellan de båda topplagen i division 1 Norra herr slutade 11-4 (4-0, 2-1, 5-3).

I första perioden var det Öjebyn som var starkast. Laget vann perioden med 4-0.

Öjebyn var starkast i även i andra perioden. Laget vann perioden med 2-1 och ställningen efter två perioder var 6-1.

Öjebyn vann också tredje perioden 5-3 och matchen med hela 11-4.

Joel Grape gjorde ett mål för Öjebyn och spelade dessutom fram till tre mål, Isac Zerpe stod för två mål och ett assist och Marcus Renberg gjorde två mål och ett målgivande pass.

Öjebyn har en stark form med fem segrar och 43–23 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Skellefteå Utv har tre vinster och två förluster och 29–31 i målskillnad.

Skellefteå Utvs nya tabellposition är femte plats.

Lördag 18 november 16.00 spelar Skellefteå Utv hemma mot Timrå.

Matchrapporter: Skellefteå Utv utklassade Kiruna AIF – vann med 19-4 Oavgjort mellan IBK Luleå och Öjebyn IBK Luleås fina svit håller i sig efter 12-6 mot Skellefteå Utv Linus Wallin i målform – Timrå vann mot Skellefteå Utv Förlust för Gimonäs Umeå mot Öjebyn med 6-7