Floda vann mot GS 86

Floda starkast – avgjorde i förlängningen mot GS 86

Flodas väg till seger mot GS 86 hemma i division 1 västra Götaland herr blev allt annat än enkel. Först i förlängningen kunde Floda avgöra till 6-5 (1-1, 3-3, 1-1, 1-0) och ta bonuspoängen. Jesper Hallberg gjorde det avgörande målet i förlängningen och blev matchhjälte för Floda.

Första perioden var jämn. GS 86 inledde bäst och tog ledningen genom Joel Sandström efter 11.23, men Floda kvitterade genom André Schoultz i slutet av perioden. I andra perioden fortsatte lagen att följas åt. Perioden slutade 3-3 och resultatet var 4-4 efter två perioders spel.

I tredje perioden fortsatte lagen att följas åt. Perioden slutade 1-1 och resultatet var 5-5 efter tre perioders spel.

I förlängningen tog det 3.23 innan Floda också avgjorde till 6-5. Stor matchhjälte blev Jesper Hallberg, framspelad av Chriztopher Fåhraeus.

Det här var Flodas andra uddamålsseger den här säsongen.

Flodas nya tabellposition är femte plats, medan GS 86 är på elfte plats.

I nästa omgång har Floda Skoghall borta i Hammarö Arena, söndag 5 november 14.00.

Matchrapporter: Mölndals IBF föll – trots comeback mot GS 86 Lindås Rasta säkrade seriesegern efter 11-3 mot Floda Floda vann efter förlängning mot Mölndals IBF Backadalen en lätt match för Floda som vann klart Storseger för Skoghall hemma mot GS 86