FBC Karlskrona vann mot Åstorp/Kvidinge
Montage
Matchrapport

Åstorp/Kvidinge besegrade på bortaplan av Karlskrona

ANNONS

Åstorp/Kvidinge fick se sig slaget i mötet med Karlskrona på bortaplan i division 1 södra Götaland herr, med 4-6 (2-0, 0-1, 2-5).

– Tuff förlust. Vi gör en helt okej första period och leder med 2-0. Andra perioden har vi många chanser och borde ha satt dit ett par bollar. I tredje så går vi upp till en 4-2 ledning. Men de lägger mycket på mål och krigar sig till ett par kassar och vänder matchen. Plockar målvakt och skapar bra tryck och bränner ett jätteläge innan de gör mål i tom kasse i slutsekunderna, kommenterade Åstorp/Kvidinges tränare Conny Camper.

I början av matchen var Åstorp/Kvidinge starkast och ryckte åt sig ledningen med 0-2 genom mål av Nikolaus Moberg och Oliver Bellman. Efter 7.45 i andra perioden slog Adam Knutsson till, framspelad av Jonah Alfzon och reducerade åt Karlskrona. I tredje perioden var det i stället Karlskrona som hade övertaget. Laget vann perioden med 5-2 och matchen med 6-4.

Simon Brander gjorde ett mål för Karlskrona och två målgivande passningar.

Karlskronas nya tabellposition är sjätte plats, medan Åstorp/Kvidinge är på andra plats.

Åstorp/Kvidinge tar sig an Malmö FBC i nästa match hemma fredag 3 november 19.30.

Matchrapporter: Stark vändning till seger för Åstorp/Kvidinge mot Gränna Åstorp/Kvidinge utklassade Genarp – vann med 10-2 Malmö FBC avgjorde i sista perioden och vann mot Karlskrona Förlust för Åstorp/Kvidinge trots mål av Andreas Bremer och Jonathan Rosengren Emil Skog het när Gränna besegrade Karlskrona

Den här artikeln handlar om: