Thorengruppen 2 vann mot Jemtland Innebandy
Montage
Matchrapport

Målfest när Thorengruppen 2 krossade Jemtland i Thoren Arena

ANNONS

Thorengruppen 2 hade inga problem med Jemtland i division 1 Norra herr, och vann hemma med utklassningssiffrorna 12-4 (4-0, 2-1, 6-3).

– Vi är väldigt glada för vår första seger och tre poäng. Vår matchplan funkade största delen av tiden och vi styrde matchen på ett bra sätt. Bra anfallspel med tanke och balans, bra försvarsspel mot Jemtlands uppspel och etablerade anfall. Några småsaker att justera i spelet och sedan ladda om för ytterligare en match redan imorgon Söndag, kommenterade Thorengruppen 2:s tränare Kristian Karlsson.

Thorengruppen 2 spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 4-0 genom två mål av Simon Öberg, ett mål av Lucas Arvidsson och ett mål av Simon Kannerby i mitten av perioden. Och det var bara början. Även i andra perioden var det Thorengruppen 2 som var starkast. Laget vann perioden med 2-1 och ställningen efter två perioder var 6-1.

Thorengruppen 2 startade tredje perioden vassast. Laget gick upp till en 9-1-ledning. Jemtland fick förvisso in ett tröstmål.

Därefter var det dock Thorengruppen 2 som drog ifrån igen. Laget gjorde tre mål på fem minuter till 12-2. Jemtland hann få in två mål i slutet och slutresultatet blev 12-4.

Simon Öberg gjorde två mål för Thorengruppen 2 och ett målgivande pass, Lucas Arvidsson stod för ett mål och två assists, Jonatan Lindh hade tre assists och Lukas Strålberg gjorde två mål och spelade dessutom fram till ett mål.

Thorengruppen 2 har en seger, en oavgjord och tre förluster och 32–34 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Jemtland har två vinster och tre förluster och 23–40 i målskillnad.

I tabellen innebär det här att Thorengruppen 2 nu ligger på tionde plats. Jemtland är på fjärde plats.

I nästa match möter Thorengruppen 2 Timrå hemma på söndag 22 oktober 16.00.

Matchrapporter: Timrå tog hemmaseger mot Jemtland Thorengruppen 2 knep segern i målmässigt jämn match mot Härnösand Gimonäs Umeå avgjorde i förlängningen mot Jemtland Målfest för Thorengruppen 2 hemma mot Kiruna AIF Klar seger för Thorengruppen 2 – vann med 9-4 mot Bergnäset

Den här artikeln handlar om: