Nacka IBK förlorade mot Farsta IBK
Montage
Matchrapport

Formstarka Farsta vann mot Nacka

ANNONS

Farsta fortsätter starkt i division 1 östra Svealand herr. När laget mötte Nacka borta i Ormingehallen på lördagen kom ännu en seger. Laget vann med 8-2 (0-0, 3-1, 5-1). I och med detta har Farsta fyra segrar i rad.

– Absolut. Vi gjorde en gedigen insats i försvaret och tog vårt ansvar som vi har efterlyst under träningsveckan då vi saknade den disciplinen mot Ekerö senast på hemmaplan. Sen ett styrkebesked för oss själva att kunna dra ifrån mot slutet då vi tidigare haft tendenser till att sluta spela när vi har haft ledningen under säsong. Segersviten i sig är positiv för oss som lag, det genererar ett bra go - vi njuter ikväll men kommer ha vårt fokus på nästa match imorgon. Vi har varit i den här serien alldeles för länge och vet att ingenting kommer gratis, kommenterade Farstas sportchef Christian Bondestad.

Nackas enda målskytt blev Felix Nordström som gjorde två mål. Farstas gjordes av Christoffer Herrlin 2, Alfred Bergander, Dennis Bodin Löfstrand, Hannes Linnes, William Myr-Holmqvist, Lukas Nyberg och Nisse Thomasson.

Nacka har haft en tuff start på serien och är helt utan poäng efter fem spelade matcher. Farsta har elva poäng.

I nästa omgång har Farsta Värmdö hemma i Farstahallen, torsdag 26 oktober 19.00.

Matchrapporter: Hässelby klart för kval till Allsvenskan Christian Sandsund femmålsskytt i RA19:s seger mot Farsta Förlust mot Nacka för Salem Täby FC klart för nedflyttning – efter förlust mot Farsta Värmdö vann på bortaplan mot Nacka

Den här artikeln handlar om: