FBC Karlskrona vann mot Munka-Ljungby
Montage
Matchrapport

Dålig start sänkte Munka-Ljungby mot Karlskrona

ANNONS

Munka-Ljungby gjorde en dålig första period på bortaplan mot Karlskrona i division 1 södra Götaland herr, som redan efter första perioden ledde med 4-0. Munka-Ljungby arbetade sig närmre, men förlorade matchen med 4-2 (4-0, 0-0, 0-2).

– Jag vet inte vad det kan bero på mer än att vi är totalt under isen och förlorar matchen efter 6 minuter. Därefter spelar vi ut Karlskrona fullständigt men är direkt oförmögna att göra mål resten av matchen, tyckte Munka-Ljungbys tränare Ludvig Eriksson, efter matchen.

Karlskrona spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 4-0 genom två mål av Jonah Alfzon, ett mål av Melvin Domeij och ett mål av Ture Håkansson.

Andra perioden blev mållös. Vilhelm Losell och William Jönsson reducerade förvisso, men närmare än 4-2 kom inte Munka-Ljungby. Karlskrona tog därmed en stabil seger.

Karlskrona har två segrar och tre förluster och 18–28 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Munka-Ljungby har två vinster, en oavgjord och två förluster och 25–24 i målskillnad.

Munka-Ljungbys nya tabellposition är femte plats, medan Karlskrona är på åttonde plats.

I nästa match möter Munka-Ljungby Hovshaga hemma på lördag 28 oktober 13.30.

Matchrapporter: Storseger för Munka-Ljungby borta mot Malmhaug Olofström ny serieledare efter seger mot Munka-Ljungby Malmö FBC avgjorde i sista perioden och vann mot Karlskrona Vetlanda och Munka-Ljungby delade på poängen Emil Skog het när Gränna besegrade Karlskrona

Den här artikeln handlar om: