Pixbo Wallenstam IBF förlorade mot Mölndals IBF

Mölndals IBF besegrade Pixbo efter Emil Ås dubbel

Det blev Mölndals IBF som gick segrande ur mötet med Pixbo i division 1 västra Götaland herr på bortaplan, med 6-4 (3-1, 2-1, 1-2).

Mölndals IBF:s tränare Mikael Lindqvist tyckte till om matchen:

– Easy.

Mölndals IBF tog ledningen efter 6.59, genom Emil Ås på pass av Carl Brooker.

Pixbo kvitterade till 1-1 efter 8.11, när Erik Johansson fick träff framspelad av Wictor Lundstedt.

Mölndals IBF tog ledningen på nytt efter 9.00, när David Siitonen slog till på pass av Albin Wikström-Linders.

Laget ökade också ledningen till 1-3 efter 16.25, genom Philip Dixelius framspelad av Anthony Berg.

Mölndals IBF gjorde två snabba mål i andra perioden och gick från 1-3 till 1-5, målen av Emil Ås och Nils Andersson.

Efter 10.45 av perioden kunde Teodor Stenberg göra 2-5 för Pixbo. Pixbo reducerade dock på nytt till 3-5 genom Wictor Lundstedt efter 11.19 av matchen.

Med 30 sekunder kvar i perioden i tredje perioden ökade Mölndals IBF på till 3-6 genom Carl Brooker.

Teodor Stenberg reducerade dock för Pixbo med bara en minut kvar att spela och skapade spänning.

Carl Brooker gjorde ett mål för Mölndals IBF och spelade dessutom fram till två mål.

Pixbo har nu fyra poäng efter fyra spelade matcher, medan Mölndals IBF har sju poäng efter fem matcher.

Nästa gång lagen spelar i serien är torsdag 26 oktober. Då möter Pixbo Lindås Rasta i Lindås Waves Arena 19.30. Mölndals IBF tar sig an Varla borta 20.00.

Matchrapporter: Mölndals IBF föll – trots comeback mot GS 86 Floda vann efter förlängning mot Mölndals IBF Kungälv tog revansch – 6-2 mot Pixbo Äntligen seger för Varla mot Pixbo Klart nu: Mölndals IBF åker ur serien efter ny förlust