Bergs IK vann mot Ledberg
Montage
Matchrapport

Målfest när Berg krossade Ledberg i Ljungsbro Sporthall

ANNONS

Berg hade inga problem med Ledberg i division 1 Mellersta herr, och vann hemma med utklassningssiffrorna 11-2 (4-2, 3-0, 4-0).

– Planenligt och stabilt. Varken mer eller mindre. En extra eloge till Bromark i kassen som gör det väldigt bra i sin första seriematch för säsongen. Nu riktar vi allt fokus mot lördag och Åby, kommenterade Bergs lagledare Anton Nydén.

Det här innebär att Berg nu har fem segrar i följd i division 1 Mellersta herr.

I första perioden var det Berg som var starkast. Laget vann perioden med 4-2.

I andra perioden var Berg starkast och gick från 4-2 till 7-2 genom två mål av Tobias Claesson och ett mål av Lucas Karlsson. Och det var bara början. Berg fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 11-2. Målen i sista perioden gjordes av Oliver Liedberg, Jesper Fransson, Filip Irebro och Adam Zetterström.

Adam Zetterström gjorde ett mål för Berg och spelade dessutom fram till tre mål, Oliver Liedberg stod för två mål och ett assist och Lucas Karlsson gjorde två mål och ett målgivande pass.

Ledberg har startat svagt och har bara tre poäng efter fem spelade matcher. Berg har 15 poäng.

Lördag 21 oktober spelar Berg borta mot Åby 14.00 och Ledberg mot IBK Lidköping hemma 13.00 i Campushallen Ebbepark.

Matchrapporter: Fiaskosäsong för Ledberg – som åker ur serien Målfest för Berg hemma mot Surahammar Seger för Örebro Innebandy i toppmatchen mot Berg Ledberg vann med 8-7 hemma mot Torshälla Stort jubel när Berg säkrade seriesegern med vinst mot IBF Norrköping

Den här artikeln handlar om: