FC HELSINGBORG
Foto: Per Wiklund
SSL (Herr)

Linus Nordgrens svar på frågan om eventuell comeback

ANNONS

Ger besked - och sin syn på Helsingborgs säsongsinledning: "Då kommer de ta sina poäng"

Bottentippade, tre raka förluster med 8-25 i målskillnad och många stjärnor som lämnade laget inför säsongen. Det är ingen underdrift att det är mycket som ser mörkt ut för SSL-laget Helsingborg för tillfället.

Något som det har spekulerats kring är om ikoner som Linus Nordgren och Jonathan Edling skulle kunna göra comeback mitt under säsongen för att rädda laget kvar i högsta serien. Linköpings tränare David Gillek var inne på det under upptaktsträffen.

När Innebandymagazinet kollar läget med Linus Nordgren så låter det så här på frågan om det finns minsta chans till att en comeback kan bli aktuell.

– Nej, det tror jag inte att jag kommer göra, och jag tror inte att det kommer behövas heller. Jag har sett lite av matcherna och det har varit tufft spelschema i början. I framför allt matchen mot Växjö spelade de riktigt-riktigt bra även om det rann iväg lite på slutet. Så nej, det har jag inga planer på, säger före detta FCH-stjärnan.

Du tror att de löser kontraktet?

– Det tror jag absolut. Igår (mot Storvreta) var det tuffare, men om de spelar som mot Växjö så kommer de ta sina poäng. Det är jag helt övertygad om.

De har inte ringt och försökt övertala dig ännu?

– Nej, jag har såklart pratat med dem och känner i stort sett alla i föreningen, även utanför innebandyn. Men nej, de kör på laget de har.


TV: Hampus Ahréns geniala assist till 1-0-målet

Stjärnans framspelning blev starten på historiska vinsten för Nykvarn.


Matchrapporter: Mullsjö vann trots uppryckning av FCH Svårstoppade FCH fortsätter vinna – 5-4 mot Hagunda Formstarka FCH tog ny seger mot Linköping Två snabba mål i sista perioden avgjorde för FCH mot AIK Förlustsviten bruten för FCH – efter 6-5 mot Nykvarns IF

Du kanske även vill läsa: Highlights: Helsingborg-Storvreta 1-8
Stjärnans vrede: "Det är under all kritik"
Stjärnans vrede: "Det är under all kritik"
Den här artikeln handlar om: