Skellefteå Utv vann mot Jemtland Innebandy

Skellefteå Utv utklassade Jemtland på hemmaplan

Skellefteå Utv dominerade stort när laget vann på hemmaplan mot Jemtland i division 1 Norra herr med hela 12-4 (1-1, 5-0, 6-3).

Första perioden var jämn. Skellefteå Utv inledde bäst och tog ledningen genom Tim Nilsson efter 10.42, men Jemtland kvitterade genom Albin Grenholm efter 16.57. Skellefteå Utv spelade bra i andra perioden och gick från 1-1 till 6-1 genom tre mål av Viktor From och två mål av Alfons Jäder. Och det var bara början. Även i tredje perioden var det Skellefteå Utv som var starkast. Laget vann perioden med 6-3 och matchen med 12-4.

Skellefteå Utvs Alfons Jäder stod för två mål och ett assist, Tim Nilsson gjorde tre mål och Oliver Degerfält gjorde två mål och spelade dessutom fram till ett mål. Olle Domander-Ivarsson gjorde ett mål och spelade dessutom fram till två mål för Jemtland.

För Skellefteå Utv gör resultatet att laget nu ligger på sjunde plats i tabellen, medan Jemtland är på åttonde plats.

Nästa motstånd för Skellefteå Utv är Thorengruppen 2. Lagen möts lördag 7 oktober 12.45 i Thoren Arena.

Matchrapporter: Skellefteå Utv utklassade Kiruna AIF – vann med 19-4 Timrå tog hemmaseger mot Jemtland Gimonäs Umeå avgjorde i förlängningen mot Jemtland IBK Luleås fina svit håller i sig efter 12-6 mot Skellefteå Utv Linus Wallin i målform – Timrå vann mot Skellefteå Utv