Hässelby vann mot Nacka IBK

Storseger för Hässelby hemma mot Nacka

Hässelby hade en riktig målfest när man besegrade Nacka hemma i Hässelbyhallen i division 1 östra Svealand herr. Hässelby vann med hela 10-2 (2-0, 4-1, 4-1).

Hässelbys Rickard Jarnling var matchens utropstecken, och stod för hela sex mål.

Hässelby tog därmed andra raka segern, efter 6-4 mot Värmdö i premiären.

I början av matchen var Hässelby starkast och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom mål av Charlie Parastatidis och Erik Sandström. Och det var bara början. Hässelby hade övertaget i andra perioden. Laget inledde målskyttet efter 6.31 genom Rickard Jarnling, och gick upp till 4-0 innan Nacka svarade.

6-1 blev det till slut för Hässelby. Hässelby vann också tredje perioden 4-1 och matchen med hela 10-2.

Charlie Parastatidis gjorde två mål för Hässelby och tre målgivande passningar och Marcus Ackefelt hade tre assists.

Lördag 7 oktober 13.00 spelar Hässelby borta mot Åkersberga IBF.

Matchrapporter: Hässelby klart för kval till Allsvenskan Svårstoppade Hässelby fortsätter vinna – 10-5 mot Täby FC Förlust mot Nacka för Salem Seger för Hässelby i toppmatchen mot Tullinge Värmdö vann på bortaplan mot Nacka