Malmhaug förlorade mot Åstorp/Kvidinge
Montage
Matchrapport

Oscar Sandberg tvåmålsskytt när Åstorp/Kvidinge vann mot Malmhaug

ANNONS

Det blev Åstorp/Kvidinge som vann matchen borta mot Malmhaug i division 1 södra Götaland herr på lördagen. 4-6 (2-3, 1-1, 1-2) slutade matchen.

– Typisk premiärmatch. Vi spelar lite med för dåligt bolltempo och rörelse. Tycker vi börjar matchen helt okej och borde lett med 2-3 bollar efter första. Andra perioden är riktigt dålig. Tredje perioden har vi tryck i och vinner rättvist. Men Malmhaug gör det bra och är farliga i sina kontringar. Men skönt med tre poäng trots att prestationen inte var topp, kommenterade Åstorp/Kvidinges tränare Conny Camper.

I första perioden var det Åstorp/Kvidinge som var starkast. Laget vann perioden med 2-3.

Efter 12.54 i andra perioden nätade Anton Gustafsson, framspelad av Andreas Hansson och kvitterade för Malmhaug.

Åstorp/Kvidinges Joachim Rosengren gjorde 3-4 efter 15.38 på pass av Andreas Bremer.

4.27 in i tredje perioden nätade Malmhaugs Anton Gustafsson på nytt framspelad av Filip Borglundh och kvitterade för Malmhaug.

11.43 in i perioden slog Nikolaus Moberg till på pass av Oscar Sandberg och gav laget ledningen för Åstorp/Kvidinge.

Åstorp/Kvidinge punkterade matchen med ett 4-6-mål med 44 sekunder kvar att spela genom Jonathan Rosengren på pass av Andreas Bremer. 4-6-målet blev matchens sista.

Åstorp/Kvidinges Andreas Bremer hade tre assists, Jonathan Rosengren stod för tre poäng, varav ett mål och Oscar Sandberg gjorde två mål och spelade dessutom fram till ett mål.

I nästa match möter Åstorp/Kvidinge Vetlanda hemma på lördag 30 september 15.00.

Matchrapporter: Stark vändning till seger för Åstorp/Kvidinge mot Gränna Storseger för Munka-Ljungby borta mot Malmhaug Åstorp/Kvidinge utklassade Genarp – vann med 10-2 Segerraden förlängd för CL98IC A – besegrade Malmhaug Klar seger för Olofström – vann med 10-4 mot Malmhaug

Den här artikeln handlar om: