Örebro Innebandy vann mot Skövde IBF

Örebro Innebandy utklassade Skövde på hemmaplan

Örebro Innebandy fick rejäl utdelning när laget vann på hemmaplan mot Skövde i division 1 Mellersta herr med 11-5 (3-2, 2-1, 6-2).

– Jämn match i 45 minuter. Tycker Skövde gör det svårt för oss samtidigt som vi inte har den rörelse och fysik vi vill ha offensivt som defensivt. Dock är vår spets stark och deras obefintlig så tycker det avgör i slutändan, kommenterade Örebro Innebandys tränare Emil Olsson-Höök efter matchen.

I första perioden var det Örebro Innebandy som var starkast. Laget vann perioden med 3-2.

Även i andra perioden var det Örebro Innebandy som var starkast. Laget vann perioden med 2-1 och ställningen efter två perioder var 5-3.

Örebro Innebandy vann också tredje perioden 6-2 och matchen med hela 11-5.

Örebro Innebandys Marcus Hjelm stod för två mål och två assists, Adam Lundgren hade fyra assists, Simon Lindholm gjorde ett mål och två målgivande passningar och Simon Garman gjorde två mål och spelade dessutom fram till ett mål.

I nästa omgång har Örebro Innebandy Åby borta i Åby Arena, söndag 1 oktober 18.00.

Matchrapporter: Örebro Innebandy klart för kval till Allsvenskan Seger för Örebro Innebandy i toppmatchen mot Berg Formstarka IBF Västerås vann mot Skövde Seger för Finspång – steg åt rätt håll mot Skövde Örebro Innebandys fina svit håller i sig efter 10-4 mot Lidköping