Dominika Buczek har fått en bra start i Kalmarsund.
Foto: FBC Kalmarsund
Svenska Cupen
Lillån var nära att ställa till med en superskräll

Innebandymagazinets damexpert med en krönika om helgens gruppspel i Svenska Cupen.

Gruppspelet av Svenska Cupen på damsidan avslutades i helgen och det blev inte en lika stor succé för mitt förhandstips som i fjol. Då lyckades jag att pricka in alla rätt på gruppsegrarna men i helgens gruppspel blev det bara sex av åtta rätt. 

Det skall dock sägas att jag förutspådde att grupp D skulle bli den jämnaste och att vi skulle få se den största skrällen där. Den största skrällen fick vi mycket riktigt se i grupp D men det var inte Katrineholm som stod för den utan Lillån. Dock gick inte Lillån vidare, men mer om Örebrolagets stora succé lite senare.  Sedan hade jag även fel i grupp G där jag trodde att Lund skulle klappa till storasyster Malmö men så blev inte fallet utan Lund föll på målskillnad. 

Förutom holmgången i grupp D och den skånska uppgörelsen i grupp G så var det för

LÄS VIDARE SOM MEDLEM

Logga in som medlem för att fortsätta läsa - helt gratis

Logga in eller skapa ett konto för att fortsätta läsa den här artikeln.
Du kan när som helst köpa till en Plus-prenumeration.

Den här artikeln handlar om: