#IB24SILLY
Foto: Per Wiklund
Herr1an

Sena övergången: William Almlöf lämnar Linköping

ANNONS

Storsatsande klubb värvar SSL-forward: "En värvning av yttersta klass!"

22-årige William Almlöf har spelat senaste fyra säsongerna i SSL med Kalmarsund och Linköping. Nu väljer den rightfattade forwarden att vända hem till Stockholm och sin tidigare klubb Täby, som tippas bli ett topplag i division 1.

– Jag väljer Täby FC eftersom det är en klubb med höga ambitioner och mål som passar mig väldigt bra. Att ta steget upp i allsvenskan igen är ett av målen vilket jag tycker vi har mycket goda chanser att göra. Vi har ett bra lag som definitivt ska slåss i toppen och om vidare avancemang. Ser mest fram emot att börja vinna matcher och leverera en bra innebandy både som lag och individer, säger Almlöf på klubbens hemsida.

Under sommaren berättade tränaren Mikael Öhman i en intervju att tre poängmaskiner var på ingång. Almlöf blir den tredje pusselbiten. Sedan tidigare har man fått in Joakim Ekerberg och Alexander Blomberg-Nyman som också kommer att bidra mycket offensivt.

Sportchef Robin Andersson:

– En värvning av yttersta klass! Att William väljer att komma hem till Täby FC igen är jag otroligt glad över. Efter fem säsonger på andra ställen där fyra av dom spenderats i SSL där han gjort över 50 poäng senaste åren vittnar om en spelare som kommer göra stor skillnad för oss kommande säsong. Vi får en forward som vet hur man gör mål, är jobbig att möta men framför allt älskar att vinna.


TV: Damlandslagets första förlust någonsin mot Tjeckien

Se straffläggningen mellan Sverige och Tjeckien från Euro Floorball Tour.


Matchrapporter: Linköping tog bonuspoängen hemma mot JIK Täby FC föll mot Åkersberga IBF Seger för Linköping på bortaplan mot AIK Seger för Tyresö Trollbäcken avgjorde matchserien Bra start för Tyresö Trollbäcken efter seger mot Täby FC

Du kanske även vill läsa:
Täby på väg att värva tre poängmaskiner
Plus Täby på väg att värva tre poängmaskiner
Den här artikeln handlar om: