Video

TV: Hattrick i drömmål av Kalmarsunds nyförvärv

ANNONS

Kolla in Dominika Buczeks uppvisning mot Malmö med tre riktiga klassmål.

“Detta kanske är den mest spännande värvningen i hela SSL denna silly season. Den 21-åriga polska landslagsspelaren blev tjeckisk mästare för några månader sedan med Vitkovice. Inte nog med det utan hon vann även poängligan i både grundserien och slutspelet. Så det ska bli jättespännande att se vad denna poängmaskin kan uträtta i världens bästa liga.”

Detta skrev vi bland annat om Dominika Buczek när vi i början på sommaren gick igenom Kalmarsunds nyförvärv. I helgen spelade hon sin första match mot SSL-motstånd när Kalmarsund träningsmatchade mot Malmö i en match som slutade 7-7. 

Redan nu kan går det att konstatera att nog är Buczek en spännande värvning minsann och att hon klarar sig fint mot SSL-motstånd. Mot Malmö stod hon för ett hattrick och det var dessutom tre otroligt snygga mål där Buczek fick visa upp en hel del av sin tekniska verktygslåda. Om värvningen var spännande redan i juni så är det ingenting jämfört med hur spännande det känns nu efter den här uppvisningen. 

Kolla in alla tre målen i klippet ovan. 

 

Matchrapporter: Thorengruppen avgjorde efter rysare mot Kalmarsund Tre matchbollar för Thorengruppen efter ny seger Smakstart för Thorengruppen – vann mot Kalmarsund Dominika Buczek gjorde två mål när Kalmarsund vann mot IBK Lund Seger för Kais Mora med 9-7 mot Kalmarsund

Den här artikeln handlar om: