Notification
Världens bästa spelare, Emelie Wibron, spelar med EVOLAB.

Ny design på världens lättaste klubba: Unihocs EVOLAB

Guldiga detaljer på Emelie Wibrons favorit: "Fortfarande världens lättaste"

Under våren 2022 lanserade Unihoc EVOLAB, världens lättaste innebandyklubba. EVOLAB är fortfarande världens lättaste klubba med sina 165 gram, och används av bland annat av världsstjärnan Emelie Wibron i Team Thorengruppen och Otto Weidman i Storvreta. Det ryktas även om att den tjeckiska supertalangen Filip Forman kommer att spela med EVOLAB i sin första hela säsong i Kalmarsund och Svenska Superligan.

– Under förra året tog vi vår produktutveckling ett steg längre än vi någonsin hade gjort tidigare, då vi lanserade det nya EVOLAB-konceptet. Det var en process där vi samlade all vår interna kunskap och erfarenhet och kombinerade det med input från de bästa spelarna i världen. För att lyckas reducerade vi vikt i alla klubbans delar. Vi skapade UNILITE - ett helt nytt lättviktsblad, ett tunnare skaft i 100% kolfiber och ett lättviktsgrepp. Vi pushade gränserna så långt som det var fysiskt möjligt och resultatet var och är fortfarande världens lättaste innebandyklubba, säger Johan Jihde på Unihoc.

Till säsongen 2023/2024 kommer klubban i en ny design med guldiga detaljer på både skaft och grepplinda. Klubban kommer i flex 26 och 29 och finns i längderna 92, 96, 100 och 104 cm.

Storvretas Otto Weidman glänste i senaste SM-slutspelet och trivs med EVOLAB.
Du kanske även vill läsa:
Stjärnorna har hittat sina SUPERSKIN-favoriter från Unihoc
Stjärnorna har hittat sina SUPERSKIN-favoriter från Unihoc