Notification

Stjärnorna har hittat sina SUPERSKIN-favoriter från Unihoc

Alexander Galante Carlström är en av många stjärnor som spelar med SUPERSKIN.

SUPERSKIN-serien är Unihocs största och mest populära klubbserie som erbjuder möjligheten att välja det skaft du vill ha i flera olika vikt- och prisklasser inom samma klubbserie. Konceptet bygger på ett system som kallas Solid Balance Technology och gör att du kan välja bland en bred uppsättning skaftvarianter för att hitta det skaft som känns perfekt balanserat för just dig i den viktkategori som du söker, utan att göra avkall på stabilitet, styrka och kvalitet. Välj mellan COMP, MID, REGULAR, SLIM, PRO och MAX för att hitta det perfekta skaftet för just din spelstil och smak.

Johan Jihde, varumärkesansvarig på Unihoc, berättar om vilka skaft världsstjärnorna väljer:

– Klubborna i SUPERSKIN-serien är ofta det naturliga valet för många av våra elitspelare eftersom det finns så många olika varianter av skaft att välja mellan. Precis som under förra säsongen kommer Daniel Kalentun spela med den lättaste varianten som heter SUPERSKIN MAX TITAN 26 tillsammans med UNILITE-bladet. Den unga tjeckiska talangen Matěj Havlas väljer också att spela med UNILITE-bladet, men tillsammans med SUPERSKIN PRO 26. Alexander Galante Carlström väljer istället den något tyngre modellen SUPERSKIN REGULAR 26 med skottbladet EPIC. Olika spelstilar kräver olika typer av skaft, och just därför är valmöjligheterna i SUPERSKIN-serien så bra.

Alexander Galante Carlström, mångårig skyttekung i SSL, spelar med SUPERSKIN REGULAR 26.

Men det är inte bara en skaftserie för den yttersta eliten. Det finns även varianter för de allra minsta innebandyspelarna som precis har börjat sina innebandykarriärer. SUPERSKIN COMP har en mjuk 30-flex som gör att den passar barn och juniorer och finns i längderna 83, 87 och 92 cm. SUPERSKIN MID 29 passar också bra för barn och juniorer och finns i längderna 87, 92 och 96 cm.

– Vi är övertygade om att alla innebandyspelare kan hitta det optimala skaftet för sin spelstil i SUPERSKIN-serien oavsett ambitionsnivå eller var i karriären du befinner dig. Till den nya säsongen kommer dessutom flera av modellerna att finnas med ovalt grepp. SUPERSKIN-serien har tidigare aldrig erbjudit så många valmöjligheter som den gör för årets säsong, avslutar Johan Jihde.

Nya stjärnskottet Daniel Kalentun väljer SUPERSKIN MAX TITAN 26.
Pixbos stjärnforward Emma Stenberg spelar även hon med SUPERSKIN.
Så också tyska landslagsforwarden Jakob Heins.
Tjeckiska talangen Matěj Havlas väljer SUPERSKIN PRO 26 med UNILITE-bladet.
Du kanske även vill läsa:
ZONE + LÄTT = PROLIGHT 3K
ZONE + LÄTT = PROLIGHT 3K
ZONE AIRLIGHT HOLO - Weissbachs och Nordstrands val
ZONE AIRLIGHT HOLO - Weissbachs och Nordstrands val
ZONE tar ICE-succén till nästa nivå med nya ICESHAFT
ZONE tar ICE-succén till nästa nivå med nya ICESHAFT