Notification
Landslagsmålvakten Jon Hedlund i nya ALPHA-munderingen.

Stilren design på Unihocs målvaktsserie ALPHA

"Du som målvakt blir ännu mer synlig och ser större ut i målet"

ALPHA är Unihocs toppmodell i målvaktssegmentet, utvecklad i nära samarbete med elitmålvakter. Både tröja och byxor är tillverkade i de bästa materialen på marknaden för att nå absolut toppkvalitet och ge lång hållbarhet. För att ge bättre skydd för målvakten är tröjans frontparti och ärmar utrustade med ett tunt lager av extra vaddering. Tröjans bastyg har genomgått COOLMAX-behandling för att ge bättre nedkylning genom optimal fuktavledning och luftgenomströmning. Sidopanelerna är tillverkade i ventilerande meshtyg och armbågarna är utrustade med slitstarkt CORDURA-tyg.

Precis som tröjan har byxorna också genomgått en COOLMAX-behandling för att ge bättre nedkylning under intensiva träningar och matcher. Det gäller tyget som utgör de tunnare panelerna på knänas baksida och innertyget längs benens baksida. Hela framsidan av byxorna samt panelerna på höfternas sidor är vadderade med kraftig padding för att ge bästa möjliga skydd. Knäna är tillverkade i mycket starkt CORDURA-material, för optimal hållbarhet på ytan som normalt utsätts för mest slitage. Midjans öppning är utrustad med både kardborrespännen och ett kraftigt bälte. Dragkedjorna på benens bakre nederdel är tillverkade av YKK för att få marknadens bästa kvalitet.

– Vi har tagit fram ALPHA-serien tillsammans med våra toppmålvakter för att säkerställa att produkterna håller högsta möjliga kvalitet. Därför är vi enormt stolta över att vara materialleverantör till de svenska landslagen, vilket gör att våra landslagsmålvakter spelar i ALPHA. Förutom det svenska landslagen är vi materialleverantör till landslagen i Tjeckien, Tyskland, Belgien och Frankrike också, säger Johan Jihde, varumärkesansvarig på Unihoc.

Pixbos stjärnmålvakt Lara Heini med ALPHA-hjälmen.

I ALPHA-serien ingår även flera målvaktshjälmar, bland annat nyheten UNIHOC ALPHA 66. Hjälmen har en stilren design i en matt vit färg med svarta eleganta detaljer, cateye-galler, textilbeklädd padding och justerbar bakplatta och hakkopp.

– Till den nya säsongen har vi adderat den nya färgen vit/svart i ALPHA-serien i både kläder och hjälm, en färg som gör att du som målvakt blir ännu mer synlig och ser större ut i målet. Den tidigare färgen svart/silver finns fortfarande kvar i sortimentet för att ge alla målvakter en ännu större valmöjlighet än tidigare, säger Johan Jihde.

Nyheterna i ALPHA-serien finns att beställa på unihoc.com och hos de flesta innebandyåterförsäljare. Tröjan och byxorna finns i seniorstorlekarna XS-XXXL.

Du kanske även vill läsa:
Ny design på världens lättaste klubba: Unihocs EVOLAB
Ny design på världens lättaste klubba: Unihocs EVOLAB
Stjärnorna har hittat sina SUPERSKIN-favoriter från Unihoc
Stjärnorna har hittat sina SUPERSKIN-favoriter från Unihoc