Notification

Futurica Sport & Education sätter målvakten i fokus

Utbilda din förenings målvakter med SSL-meriterade målvaktstränaren Stefan Flöjt.

Målvakten är kanske den viktigaste spelaren i ett innebandylag, men likväl den mest bortglömda. Efter att ha varit toppmålvakt i Svenska Superligan under ett antal år bestämde sig Stefan Flöjt för att grunda Futurica 2007 - för att utveckla framtidens målvakter. Idag arrangerar Futurica träningar, akademier och föreläsningar - både nationellt och internationellt!

Sessioner
Vi arbetar med enskilda målvakter eller i samarbete med klubbar och anpassar utvecklingsplaner som innefattar fysiska, tekniska och taktiska pass utifrån underlag och förutsättningar. Därefter analyserar vi matcher och schemalägger regelbundna möten för att kartlägga utvecklingen.

Akademier
Vi arrangerar flera målvaktsakademier under en säsong, oftast över en helg, både i Sverige och internationellt, som vi ofta samarbetar med klubbar och förbund för att anordna. På akademin arbetar vi med grundläggande färdigheter som positionering, rörelse och fasta situationer, men kan också anpassa passen efter behov.

Föreläsningar
Vi håller även föreläsningar för tränare i klubbar och förbund för att utveckla deras kompetens inom målvaktsträning. Vi använder vår expertis för att förklara målvaktens roll i ett innebandylag och inspirerar till övningar i träningen som inkluderar både målvakt och utespelare.

Bokningar sker på: https://www.futurica.se/goalkeeper-development