Plusmenyn
Höjdpunkter som väntar under nya säsongen på Plus
ANNONS

Innebandymagazinet Plus firar tionde säsongen, här är ett axplock av premiuminnehållet som väntar under 2023/24.

Digitala plustjänster har blivit väletablerat bland de stora mediasajterna runtom i världen. Innebandymagazinet var tidiga och lanserade Plus redan år 2014. Det betyder att kommande säsong 2023/24 blir den tionde i ordningen med dagligt premiuminnehåll om innebandy.

Förra säsongen publicerades ett 600-tal plusartiklar från september t.o.m. april. Det ger ett snitt på 75 artiklar i månaden och 18 artiklar i veckan. Parallellt gick det att läsa omkring 3 000 öppna nyhetsartiklar.

Ambitionen är att ha en bred och heltäckande bevakning. Oavsett om du följer SSL, Allsvenskan, lägre divisioner eller Juniorallsvenskan så kommer nytt Plus-innehåll regelbundet under säsong, både på dam- och herrsidan. Vi strävar efter att leva upp till epitetet hela Sveriges innebandymagasin.

Höjdpunkter 2023/24

Truppbetyg inför säsongen: Så bra är alla spelare, lag för lag, serie för serie, i de högsta divisionerna.

Krönikor: Fler åsikter och analyser än någonsin! Veckokrönikor i SSL Dam, SSL Herr, Allsvenskan Dam, Allsvenskan Herr och Herr1an.

Sveriges 100 största talanger under 17 år (födda -07).

Fredrikssons innebandypodd: Flera nördiga avsnitt i månaden med spännande gäster.

Veckans JAS-spelare utses varje tisdag, grupp för grupp.

Spelarbetyg på och analyser av Sveriges landskamper, bland under dam-VM i Singapore där vi är på plats med två reportrar.

Stor guide till Distrikts-SM i januari: Kommentarer om alla spelare.

Exklusiva intervjuer med citat du inte får någon annanstans, varje vecka!

Lokalrapporten: Veckovisa nedslag med fokus på breddsporten och lägre divisioner.

Säsongens bästa spelare röstas fram av tränarna i de högsta divisionerna, från SSL till division 1 och Juniorallsvenskan (JAS Awards).

Fredagsbrevet: Exklusivt mailutskick till medlemmar varje fredag från undertecknad, få reda på vad som är på gång före alla andra!

Förmåner: 15% rabatt på hela sortimentet hos Innebandy24.se under hela säsongen som Plus-medlem, fler förmåner uppdateras löpande.

Innebandyn förtjänar en heltäckande bevakning. Som Plus-medlem hjälper du oss att kunna fortsätta rapportera dagligen om sporten vi älskar.

Varmt välkommen till Plus-familjen!

Välj paket: 
Innebandymagazinet Plus - betala årsvis 799 kr
Everysport Plus - betala månadsvis 119 kr

Prenumerera här

Den här artikeln handlar om: