Artikelfoto: Joel Olofsson
North American Floorball League

TV: Florida Vikings drömuppställning i powerplay

ANNONS

Åtta (!) mål av Kevin Haglund i största NAFL-krossen hittills.

Regerande mästarna och guldfavoriterna Florida Vikings har toppat formen inför slutspelet i North American Floorball League. Inatt mötte man ett lag som tvärtom startade säsongen bra men sedan har haft en rejäl formsvacka mot slutet, Fort Worth Jaguars, vilket gjorde att det var upplagt för att sluta på ett enda sätt.

Segersiffrorna för Vikings skrevs till brutala 22-5. Svenska landslagsforwarden Kevin Haglund låg bakom tio (!) av målen med 8+2. Linus Malmström gjorde 3+5, och Albin Hedstål 2+3. Haglunds första mål gjordes i powerplay där Vikings har en mäktig uppställning. SSL-stjärnorna Haglund, Malmström, Hedstål och Niklas Ramirez kompletteras där av Jakub Kopecký som till vardags spelar i tjeckiska högstaligan. Se klippet ovan!

Du kanske även vill läsa: TV: Fyra mål av Kevin Haglund i NAFL-matchen Den här artikeln handlar om: