NAFL 2023
Foton: Per Wiklund
North American Floorball League

Beskedet från stjärntrion efter mystiska frånvaron

ANNONS

Tre SSL-stjärnor har saknats i Florida Vikings, ger besked om fortsättningen i NAFL.

North American Floorball League är igång och serieledare efter fyra omgångar är förhandsfavoriten Florida Vikings. Detta trots att de har saknat tre svenska stjärnspelare som hade presenterats som nyförvärv på förhand.

Den nyfikne har på Instagram kunnat se att Niklas Ramirez (till vardags i Växjö), Albin Hedstål och Kevin Haglund (båda Kalmarsund) befinner sig i USA. Men något spel i NAFL har det hittills inte blivit. Florida Vikings ledning har varit hemlighetsfulla kring orsaken men meddelar att det var bestämt på förhand.

Kevin Haglund ger ett kryptiskt svar i sms till Innebandymagazinet på frågan om när det är tänkt att trion ska spela. "Det sker ganska snart… håll utkik", skriver landslagsforwarden.

Det har bortsett från premiärförlusten gått bra för Florida Vikings ändå, nu är man uppe i tre raka segrar efter nattens storvinst med 12-4 mot Fort Worth Jaguars. En superstjärna har man haft i laget från start och det är Linus Malmström, som svarade för ett drömmål på frislag i senaste matchen. Se målet i klippet nedan.

Den här artikeln handlar om: