Foto: Adam Troy
#IB24SILLY

Emil Helmrich förlänger med Storvreta: "Ett givet val"

ANNONS

26-åringen förlänger kontraktet med de nyblivna svenska mästarna.

Med moderklubb IBK Elfhög tog sedan Emil Helmrich steget till Västerås där det blev spel i Allsvenskan och division 1. Till säsongen 2017/18 blev det en flytt till Storvreta och SSL och sedan dess har han varit klubben trogen. Nu står det klart att det blir ytterligare två år i klubben för 26-åringen. 

– Emil Helmrich fortsätter i röda tröjan. Nu är det klart att vi kommit överens med Emil för ytterligare två år. Vi är otroligt glada att Emil ger oss förtroendet i minst två år till. Emil är en viktig spelartyp att ha i ett lag, en spelare som gör grovjobbet över hela banan och som alltid ger allt. Tack för att du fortsätter i röda tröjan, konstaterar vice ordförande Henrik Ededahl i ett pressmeddelande. 

Efter sex raka säsonger i Storvreta och senast som svensk mästare ser nu Emil fram emot att fortsätta sin karriär i klubben och fortsätta bygga på den grund de la förra året. 

– Ett givet val för mig när Storvreta IBK ville förlänga, jag trivs väldigt bra både i laget och Uppsala. Jag vill fortsätta vinna titlar med Storvreta, säger Emil Helmrich. 


TV: Storvreta och Falun i gemensam storsatsning

Storklubbarnas plan för att kickstarta nästa säsong: "Hela Sverige ska kunna titta - hoppas bjuda på show"



ANNONS

Matchrapporter: Storvreta segrade och avgjorde mot Växjö Växjö tog sista chansen mot Storvretas Bra läge för Storvreta efter ny seger 2-0 i matchserien efter ny vinst för Storvreta mot Växjö Storvreta vann första matchen mot Växjö

Den här artikeln handlar om: