Tore Kvint och Emma Heander.
Foto: Per Wiklund
Landslaget

Flera återbud till landslagens läger – de kallas in

ANNONS

Truppförändringar sker för Damlandslaget samt U19-herrarna.

Det stundar landslagsläger för Sveriges damsenior samrt U19-herrar. De förstnämnda reser till Singapore, samma land man ska spela VM i senare i år, samtidigt som U19-landslaget ska genomföra ett läger på Bosön.

Nu har sex spelare lämnat återbud till respektive läger. Moa Tschöp, Klara Molin och Emma Stenberg tvingas alla tacka nej till damernas läger och ersätts av Emma Heander (Pixbo Wallenstam), Vilma de Gysser, (Täby) och Cajsa Alm (Thorengruppen). Heander och Alm har aldrig spelat i A-landslaget tidigare. 

För U19-herrarnas del så lämnar Liam Ahlin (Munka-Ljungby), Lowe Jellnor (RIG Umeå) och Jens Rasmusson (Helsingborg) återbud. De ersätts av Tore Kvint (Hammarby), Hugo Olsson, (Hovslätt) och Hjalmar Fridell (Vetlanda).


TV: Nykvarn ska inte parkera bussen i SSL

"Vi är nya Balrog" - nykomlingens tränare Nicklas Hedstål utlovar en underhållande innebandy i högsta serien.


Den här artikeln handlar om: