#ib24silly
Foto: Per Wiklund
#IB24SILLY

Allsvenskt lag värvar rutinerad SSL-spelare

ANNONS

Gör sin elfte värvning – hämtar in forward från Täby.

Partille, som förra säsongen slutade på en fjärdeplats i Allsvenskan Södra, har inte legat på latsidan under årets silly season. Nu kan man presentera sitt elfte (!) nyförvärv till kommande säsong.

Spelaren det handlar om Sara Johnsson, som närmast kommer Täbys SSL-lag som hon tillhört de två senaste säsongerna. Den rightfattade forwarden svarade där för 22 poäng (11+11) på 50 matcher.

Innan tiden i Täby gjorde Johnsson också fem säsonger i IBK Göteborg, och så har hon hunnit med en säsong i just Partille.

– Så kul och viktigt att Sara väljer Pibs. Sara är en spelare med hög lägstanivå. Hon har fin blick för spelet och kommer passa in fint hos oss, säger Partilles tränare Jonas Eliasson till klubbens hemsida.

Sara Johnsson:

– Jag tror att Partille har goda förutsättningar att ta sig hela vägen upp till SSL. Jag har gjort den resan förut och vet hur roligt det är. Det verkar vara ett gött gäng och ska bli roligt att få lira ihop igen med många gamla lagkamrater!

– Jag är en spelare som jobbar hårt och rakt i båda riktningarna, brukar vara en nagel i ögat på motståndaren. Inte feg för att både tunnla och täcka skott. Utanför planen håller jag nog ofta låda och gillar att ha skoj.

Partille silly season 2023

Klara in

Therese Landén, forward (Lindome)

Jonna Karlsson, forward (Lindome)

Lina Engström, forward (Lerum)

Emilia Wentzel, forward (Kungälv)

Kajsa Edholm, målvakt (RIG Umeå)

Sofia Brydolf, forward (Göteborg)

Elsa Norrsell, center (Lerum)

Tilde Engquist, back (Lerum)

Tyra Glimfjord, back (juniorlaget)

Alicia Boric De Melo, forward (Juniorlaget)

Sara Johnsson, forward (Täby)

Klara ut

-


 

ANNONS

TV: Nykvarn ska inte parkera bussen i SSL

"Vi är nya Balrog" - nykomlingens tränare Nicklas Hedstål utlovar en underhållande innebandy i högsta serien.

Matchrapporter: IBF Falun vann avgörande matchen mot Täby Täby vann och kvitterade mot IBF Falun Täby vann med kniven mot strupen mot IBF Falun Slagläge för IBF Falun efter ny seger Bra start för IBF Falun efter seger mot Täby efter straffdrama

Den här artikeln handlar om: