ALLSVENSKAN DAM
Foto: Roland Osbeck och Tyresö trollbäcken
#IB24SILLY

Tyresö Trollbäcken sjösätter en SSL-plan

Under de närmast fem åren ska Tyresö Trollbäcken i samarbete med Sköndal IK få upp ett gemensamt lag i SSL.

Förra säsongen så undvek Tyresö Trollbäcken att få kvala sig kvar i Allsvenskan Östra i sista omgången. Samtidigt slutade Sköndals IK sexa i Dam1an. Till kommande säsong tar föreningarna ytterligare ett steg i sitt samarbete för att stärka innebandyn i Söderort och ge damspelarna i området en bra chans att utvecklas till elitspelare. 

– Både TT och Sköndals IK har arbetat långsiktigt på damsidan under många år med att erbjuda ungdomar - och juniorer en bra plats där man kan utvecklas. Hela tiden genom att skapa förutsättningar. Samarbetet mellan klubbarna är en del av detta tänk och en viktig del för framförallt juniorer - och damspelare att kunna ta nästa steg utan att behöva jaga ny adress. Vi bygger en bra hub på södra sidan helt enkelt, säger föreningarnas nya gemensamma sportchef Mathi

LÄS VIDARE SOM MEDLEM

Logga in som medlem för att fortsätta läsa - helt gratis

Logga in eller skapa ett konto för att fortsätta läsa den här artikeln.
Du kan när som helst köpa till en Plus-prenumeration.

Den här artikeln handlar om: