Notification

Starta säsongen med Umeå Floorball Festival

Få en perfekt start på innebandysäsongen: "Nära mellan alla arenor i Umeå"

Nu är anmälan öppen för Umeå Floorball Festival som i år kommer att spelas den 6-8 oktober. Cupen är öppen för spelare som är födda -08 och yngre.

– En cup som är perfekt för alla ungdomslag inför säsongen. Att få åka iväg och spela flera matcher i fina hallar i en innebandystad som Umeå och få en bra start på säsongen, säger cupansvarige Urban Karlsson. 

Cupen kommer att spelas i flera av Umeås fina hallar där alla lag garanteras fina förutsättningar till varje match. Tack vare de goda förutsättningarna som cupen har i innebandystaden Umeå har de som ambition att växa sig ännu större. 

Samtliga deltagande lag garanteras minst fyra matcher under cupens gång. Matchernas spelas 2x15 minuter med undantag från A-finalerna som spelas 2x20 minuter. Knatteklasserna spelas enligt SIU-modellen vilket gör det lättare för lag att anpassa sig till den nivå som man spelar på. För de allra yngsta, det vill säga grön nivå, kommer matcherna att spelas tre mot tre.

– Genom åren har vi haft några utländska lag som också brukar komma och det hoppas vi att vi kommer få till kommande säsong också. Sedan webbsänder vi alla matcher och det är nära mellan alla arenor i Umeå. 

Mer information om hur du anmäler dig hittar du på: https://umeafloorballfestival.se/ 

Fakta om Umeå Floorball Festival

Datum: 6-8 oktober

Plats: Umeå

Klasser: F08, F09, F10, F11, P08, P09, P10 och P11. Pojkar Blå A, Flickor Blå A (rek 2012-2013), Pojkar Blå B, Flickor Blå B (rek 2013-2014), Pojkar Grön A, Flickor Grön A (rek 2014-2015), Pojkar Grön B, Flickor Grön B (rek 2015-2016).

Hemsida: https://umeafloorballfestival.se/