Notification

Upptäck Campus Nynäshamn – för en spännande framtid

Få en yrkesroll inom de mest eftertraktade yrkesrollerna.

På Campus Nynäshamn kan du få utbildning inom de mest eftertraktade yrkesrollerna, såsom automationstekniker, bryggeritekniker, marintekniker, solenergitekniker och trädgårdsmästare. Och det bästa av allt är att efter examen finns det jobb väntande på dig i branscherna som behöver just dessa yrkeskompetenser. 

Behoven av utbildad personal inom de här yrkesrollerna är stor. Marinbranschen går igenom en generationsväxling, solenergibranschen växer explosionsartat, bryggerinäringen utvecklas konstant, automation är navet för vår moderna vardag, och trädgårdsmästare spelar en viktig roll i samhällsutvecklingen både socialt och ekologiskt.

Känns det här för bra för att vara sant? 

Har du funderat på att ändra yrkesbana, karriärväxla eller helt enkelt funderat på vad du vill bli?

Nu har du chansen att boka in ett exklusivt samtal med en av våra studie- och yrkesvägledare. Ett 45 minuters samtal som kan förändra din framtid, ett möte som du verkligen inte vill missa! 

Anmäl dig här, först till kvarn gäller!

Campus Nynäshamn är platsen där kreativa möten skapas och där nya tankar och insikter får gro. Med fantastiska lärare och engagerad personal kommer du att ta de första stegen mot en spännande framtid. Ansök till våra utbildningar direkt och bli stolt och eftertraktad på arbetsmarknaden med Campus Nynäshamn!