Foto: Idrottsfoto
#IB24SILLY

Klart: Här spelar Alexander Rudd nästa säsong

ANNONS

Stjärnan har gjort sitt val: "En hel del anbud"

Efter att det blev klart att Gävle åker ur Svenska Superligan i år så har det spekulerats en hel del kring vilka spelare som blir kvar i laget. Allra mest kanske kring stora stjärnan Alexander Rudd som anslöt till laget inför den här säsongen.

Under fredagen meddelade klubben att Alexander Rudd fortsätter i Gävle.

”Det har varit klart en tid och tanken är att en del information om truppen och tränarstaben för den kommande säsongen nu ska börja släppas. Först ut är Alex Rudd som inte behöver någon större presentation och klubben är så klart glad att han trots en hel del anbud nu valt att stanna i Gävle och GGIK” skriver man på Gävles hemsida.

Alexander Rudd gjorde 38 poäng (18+20) på 23 matcher i SSL den gångna säsongen. Nästa säsong blir det alltså spel i Allsvenskan för 30-åringen.

ANNONS

TV: "Det var delmålet, nu är nästa Globen"

Innebandymagazinet träffade Pixbos Rikke Ingebrigtsli Hansen efter kvartsfinalvinsten mot Kalmarsund.

Matchrapporter: Förlust för Gävle GIK mot Järfälla Bele med 7-11 Visby starkast – avgjorde i förlängningen mot Gävle GIK Adrian Olsson det stora utropstecknet när Gävle GIK slog Älvsjö Efter sex förluster i rad – äntligen är sviten bruten för Gävle GIK Fiaskosäsong för Gävle GIK – som åker ur serien

Den här artikeln handlar om: