Notification
I videoklippet ovan från Fredrikssons innebandypodd berättar Jonas Thomsson från JACT om planerna i Västervik. Med på länk finns även Fredrik Ohlsson, en av de som driver Swedish Floorball Open.

Nyhet: JACT Prospect Session - SFO Edition

Världens största innebandyagentur, JACT Management, arrangerar ett precamp i samband med Swedish Floorball Open i Västervik.

Nu öppnar SFO tillsammans med JACT upp dörren till ditt nya äventyr!
Innebandyvärlden växer för varje dag som går med fler länder och ligor. Klubbarna blir större, starkare och mer slipade för varje säsong som går. Det är med andra ord flertalet ligor som idag kan erbjuda rätt spelare en ny utmaning och ett äventyr. Vem vet, det kanske är just dig man letar efter? I samband med 2023 års Swedish Floorball Open i sommarstaden Västervik så kommer du som vill visa upp dina kunskaper kunna ta del av JACT Managements succékoncept och få möjligheten att vara med på den första upplagan av ”Prospect Session - SFO edition”. Denna kommer att arrangeras torsdag den 5 juli 2023, så dagen före själva turneringen startar.

JACT kan länka ihop spelare och klubbar – redan idag eller imorgon
JACT har sedan starten för 10 år sedan fått uppleva mer än man kunnat hoppas på. Idag är man världens största innebandyagentur med flera av världens bästa spelare i sitt stall. Men det är en sak man märkt saknas. Spelare som är på väg uppåt och nu vill testa på något nytt i en klubb som vill framåt. Här kan JACT hjälpa till att hitta förutsättningar för spelare och klubbar som matchar varandra. Man har idag ett stort kontaktnät som sträcker sig över flertalet länder och vet att det finns roliga och bra möjligheter där ute kanske just för dig.

I videoklippet ovan från Fredrikssons innebandypodd berättar Jonas Thomsson från JACT om planerna i Västervik. Med på länk finns även Fredrik Ohlsson, en av de som driver Swedish Floorball Open.

Mer information om JACT Prospect Session  - SFO Edition hittar du på hemsidorna för Swedish Floorball Open och JACT.