Visby IBK förlorade mot Bele Barkarby IF IBF

Visby föll i första matchen mot Bele Barkarby

Med 7-4 (0-2, 5-1, 2-1) i första matchen på bortaplan har Bele Barkarby tagit greppet mot Visby i Superligan Kval SSL Play Off 1 herr. Bele Barkarby kan därmed avgöra serien i nästa match.

– Tyvärr så förstör sista sex minuterna i andra perioden matchen för oss. 1-0 till Bele och vi behöver fortfarande vinna två matcher, kommenterade Visbys tränare Joakim Bandholtz.

Hemmalagets mål gjordes av Wilmer Viinamäki 2, Gustav Johansson och Albin Lundell, medan bortalagets mål noterades på Sam Madini 2, Jacob Sagmeister 2, Maximilliam Gureng, Helmer Hernegran och Oscar Kristensen.

Lagen möts igen i Jakobsbergs Sporthall torsdag 23 mars 19.30.

Matchrapporter: Islossning i tredje – Visby vann klart mot RIG Umeå Visby starkast – avgjorde i förlängningen mot Gävle GIK Tre klara poäng för Visby mot Järfälla Bele Visby klart för kval till Superligan Visby vann stort senast – nu tog IBF Falun Utveckling revansch