Åstorp/Kvidinge vann mot Vetlanda
Montage
Matchrapport

Drömstart när Åstorp/Kvidinge vann efter förlängningsdrama

ANNONS

Med 8-7 (2-2, 3-3, 2-2, 1-0) efter förlängning i första matchen på hemmaplan har Åstorp/Kvidinge tagit greppet mot Vetlanda i Kval Allsvenskan Play Off 1 herr. Åstorp/Kvidinge kan därmed avgöra serien i nästa match.

– En jämn och spännande match med ett rafflande avslut på matchen! Dramatik på hög nivå med mycket svängningar under matchen. Dom kvittera ju med bara elva sekunder kvar! Sedan avgör vi i sudden på ett slumpmål. Tycker inte vi sätter vårt försvarsspel idag och då är det extra skönt och starkt att vinna! Ny holmgång på onsdag, kommenterade Åstorp/Kvidinges tränare Conny Camper efter matchen.

Vetlandas tränare 1. Jakob Sköld tyckte till om matchen:

– En tuff och jämn kvalkamp där båda lagen äger matchen i olika delar av den. Åstorp är hetare och bättre första 25 minuter av matchen men sedan gör vi om lite och formationerna och får energi efter snabba mål och då är det vi som styr matchen en bra bit in i tredje perioden. Ännu en match mellan oss som går till sudden där det avgörs på ett riktigt slumpmål i en båge över vår målvakt. Nya tag på onsdag inför ett fullsatt Hasses Sportcenter då vi ska ha revansch.

Målgörare för Vetlanda var Filip Ekman 2, Filip Lingmerth 2, William Park 2 och Victor Tvingsell.

Lagen möts igen i Hasses Sportcenter onsdag 22 mars 19.30.

Matchrapporter: Målfest när Vetlanda krossade CL98IC A i Hasses Sportcenter Stark vändning till seger för Åstorp/Kvidinge mot Gränna Åstorp/Kvidinge utklassade Genarp – vann med 10-2 Hovshaga kvalklart efter seger mot Vetlanda Vetlanda och Munka-Ljungby delade på poängen

Den här artikeln handlar om: