Lindome vann mot Pixbo Wallenstam IBF

Uddamålsseger för Lindome som besegrade Pixbo

Det blev dramatiskt när hemmalaget Lindome vann matchen mot Pixbo i Almåshallen på lördagen. Adam Ryberg slog till med bara 56 sekunder kvar av matchen och blev matchhjälte med sitt 6-5-mål. Matchen i i division 1 västra Götaland herr slutade 6-5 (2-1, 2-4, 2-0).

Lindome startade matchen starkast. Laget ryckte åt sig en 2-0-ledning genom mål av Jacob Hafrén och Ten Claesson innan Pixbo svarade och gjorde 2-1 genom Arvid Skrapste.

I andra perioden var det i stället Pixbo som hade övertaget. Laget vann perioden med 2-4 och ställningen efter två perioder var 4-5.

I tredje perioden var det i stället Lindome som hade greppet. Laget vann perioden med 2-0 och matchen med 6-5.

Noterbart är att Pixbos Viktor Green stod för ett mål och två assist. Dessutom att Lindomes Oscar Larsson gjorde ett mål och totalt tre poäng.

Lindome har tre segrar och två förluster och 29–34 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Pixbo har två vinster, en oavgjord och två förluster och 32–35 i målskillnad. Det här var Lindomes fjärde uddamålsseger den här säsongen.

Resultaten i sista omgången innebär att Lindome slutar på tionde plats och Pixbo på sjätte plats.

Matchrapporter: Tung bortaförlust för Pixbo mot Träslövsläge Kungälv tog revansch – 6-2 mot Pixbo Äntligen seger för Varla mot Pixbo Hannes Torgnysson matchhjälte när Pixbo vann mot Alingsås Pixbo vände underläge till seger