Finspång vann mot Vinbergs IBS

Finspång segrade efter förlängning mot Vinberg

Matchen mellan Finspång och Vinberg i division 1 södra Götaland herr slutade lika efter full tid. Först i förlängningen kunde Finspång avgöra till 6-5 (2-3, 1-0, 2-2, 1-0). Robert Cheeseman gjorde det avgörande målet i förlängningen och blev matchhjälte för Finspång.

Vinberg var starkast i första perioden. Laget vann perioden med 2-3.

Efter 9.24 i andra perioden nätade Rasmus Lindgren, på pass av Richard Karlsson och kvitterade för Finspång.

Matchen fortsatte att vara jämn i tredje perioden. Perioden slutade 2-2 och resultatet var 5-5 efter tre perioders spel.

I förlängningen tog det 1.25 innan Finspång avgjorde till 6-5. Stor matchhjälte blev Robert Cheeseman, framspelad av Markus Engström.

Finspång har en seger och fyra förluster och 20–33 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Vinberg har fem förluster och 20–38 i målskillnad. Det här var Finspångs femte uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Vinbergs andra uddamålsförlust.

Det här betyder att Finspång slutar på nionde plats, och Vinberg på elfte plats. Vinberg åker ur serien.

Matchrapporter: Fiaskosäsong för Ledberg – som åker ur serien Åby vann hemma mot Finspång Seger för Finspång – steg åt rätt håll mot Skövde Fem raka segrar för IBF Västerås – efter 5-4 mot Finspång Finspång förlorare efter förlängning mot Torshälla