Foto: D-Foto
Mr. Silly
Nya #ibsilly-rykten från SSL Herr
ANNONS

Mr. Silly har ett par nya rykten som kommer drabba två SSL-lag väldigt hårt.

Om bloggen: Mr. Silly är Innebandymagazinets anonyma Silly season-bloggare som gjort stor succé med sin höga träffsäkerhet. Här kommer heta rykten och stoff att behandlas, och man ska som alltid i sillytider ta uppgifterna med en liten nypa salt.

Jag gjorde entré till årets Silly Season med pompa och ståt som vanligt. För ett par veckor sedan avslöjade jag att Storvreta skulle tappa SSL:s bästa spelare just nu Albin Sjögren till Zug i Schweiz. Något som Storvreta har bekräftat nu. Eller rättare sagt de bekräftade att han lämnar men inte vart han ska. Men det vet vi ju redan som sagt. 

Nu är det bara att vänta på mitt andra rykte ska bli offentligt med, att Mullsjöstjärnan Daniel Gidske flyttar tillbaka till Norge. Men det kommer nog inte att bekräftas innan säsongen tar slut för Mullsjö.

Men i väntan på det kan jag berätta två nyheter till och även det är rykten om två herrspelare som lämnar SSL. Dalen ligger pyrt till och riskerar att åka ur SSL och det beror väl mycket på att de gjort mindre bra sillysäsonger de senaste åren. Nu kan jag avslöja att den kommande sillyn inte kommer bli någon rolig affär för Umeålaget heller. Eller jag ska inte säga för mycket men den kommer inledas tufft oavsett vilken serie som Dalen kommer spela i kommande säsong. För enligt mina uppgifter har lagets bästa back Viktor Nystedt bestämt sig för att trappa ner och spela i Herr2an kommande säsong. 

Ytterligare en stjärna med samma magnitud som Nystedt eller till och med större stjärnglans är nästa spelare som kommer lämna SSL. Det är världsmästaren Jonathan Edling som har bestämt sig för att trappa ner till Herr1an kommande säsong. Enligt mina källor har han definitivt bestämt sig för att elitkarriären är över. 

På tal om lag som inte vet om de ska spela i SSL eller Allsvenskan nästa säsong så viskas det också en hel del i kulisserna att AIK förbereder för att kunna värva in ett par klasspelare om de lyckas hålla sig kvar. Väldigt lösa rykten säger att de har siktet inställt på just AIK:are och spelare som representerat laget tidigare.  

   

Den här artikeln handlar om: