Eslöv förlorade mot Olofström
Montage
Matchrapport

Fiaskosäsong för Eslöv – som åker ur serien

ANNONS

Eslöv har inte haft det lätt i division 1 södra Götaland herr. Efter matchen mot Olofström på hemmaplan står det klart att laget åker ur serien, efter ännu en tung förlust. Slutresultatet skrevs till 3-12 (1-4, 1-5, 1-3). Laget har bara tagit fyra segrar den här säsongen.

– Tung förlust när det blir klart att vi spelar i division 2 nästa säsong, kommenterade Eslövs lagledare Michael Ekberg.

Olofströms tränare Markku Torikka tyckte så här om matchen:

– Detta var en skön vinst. Vi börjar rätt bra och får äntligen lite lätta mål som deras målvakt säker vill ta hand om ändå förlorar vi skotten i perioden. Sen i andra och tredje perioden så var det ingen snack om. Nu är vi åter på rätt sida strecket och hoppas på lite folk i hallen nästa helg mot Halmstad.

Segern var Olofströms femte på de senaste sex matcherna.

Olofström var starkast i första perioden. Laget vann perioden med 1-4.

Även i andra perioden var det Olofström som var starkast. Laget vann perioden med 1-5 och ställningen efter två perioder var 2-9.

Olofström hade övertaget i tredje perioden. Laget inledde målskyttet efter 3.48 genom Jonathan Torikka, och gick upp till 2-11 innan Eslöv svarade.

Till slut blev det 3-12 till Olofström.

Alexander Zoric gjorde tre mål för Olofström och spelade fram till fyra mål, Hugo Karlsson stod för två mål och tre assist, Jonathan Torikka gjorde två mål och ett assist och Robin Mourujärvi stod för två mål och ett målgivande pass.

I tabellen innebär det här att Olofström nu hamnar på fjärde plats efter matchen.

I nästa match möter Eslöv Vinberg borta på söndag 5 mars 16.00. Olofström möter Halmstad lördag 4 mars 14.00 hemma.

Matchrapporter: Stort jubel när Hovshaga säkrade seriesegern med vinst mot Olofström Olofström ny serieledare efter seger mot Munka-Ljungby Klar seger för Olofström – vann med 10-4 mot Malmhaug Seger för Vetlanda med 6-2 mot Olofström Olofström avgjorde tät match mot CL98IC A i tredje perioden

Den här artikeln handlar om: