Warberg IBF spelade lika mot Craftstaden

Delad pott för Warberg och Craftstaden

Hemmalaget Warberg och Craftstaden spelade oavgjort i Allsvenskan västra/södra dam, 5-5 (1-0, 4-3, 0-2, 0-0) på söndagen.

Craftstadens assisterande tränare Per-Ola Olsson tyckte så här om matchen:

– Idag är vi inte med från start på Warbergs tuffa offensiva spel. Deras spetsspelare levererar och vi får jobba oss in i matchen successivt. Under andra perioden jämnas spelet ut och det är en jämn kamp hela vägen in, som slutar oavgjort.

Även i andra perioden var det Warberg som var starkast. Laget vann perioden med 4-3 och ställningen efter två perioder var 5-3.

7.15 in i tredje perioden slog Linnéa Eos till ännu en gång framspelad av Lisa Sundberg Tisell och reducerade.

Efter 12.32 slog Linnéa Eos till på nytt och kvitterade för Craftstaden.

Förlängningen blev mållös.

Linnéa Eos gjorde tre mål för Craftstaden.

Warberg har en seger, en oavgjord och tre förluster och 27–23 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Craftstaden har tre vinster och två oavgjorda och 25–14 i målskillnad. Det här var Warbergs andra oavgjorda match den här säsongen.

Med tre omgångar kvar är Warberg sist i serien, och Craftstaden är på tredje plats.

Nästa gång lagen spelar i serien är lördag 25 februari. Då möter Warberg IBK Göteborg i Lundenhallen 14.45. Craftstaden tar sig an Partille D1 hemma 14.00.

Matchrapporter: Craftstaden fortsätter att vinna – har nu fyra raka segrar Kvalspel för Craftstaden trots seger mot Fristad Tungt för Växjö IBK – Craftstaden bröt fina vinstsviten Craftstaden nollade Partille D1 – vann med 3-0 Jönköping toppar tabellen efter seger mot Craftstaden