Bilder: Innebandy.tv
Allsvenskan Herr

TV: Hånar motståndarna ordentligt efter vinsten - "Riktigt upprört"

ANNONS

Utvisas för osportsligt uppträdande efter kaosartade scener vid slutsignalen.

Bele Barkarby vann Stockholmsderbyt i Allsvenskan Norra mot Salem med 6-3, en match som mot slutet blev riktigt stökig. I samband med Beles 4-2-mål utvisades Oscar Kristensen för osportsligt uppträdande efter en situation som inte fångades på TV-bilderna då hallen var nedsläckt under målfirandet. 

Kort därefter, i samband med slutsignalen, utvisades även Beles Erik Isaksson för osportsligt uppträdande. Detta efter att först ha varit i bråk med Salems Jesper Lagemyr vid mittlinjen och sedan hånat motståndarbänken efter att matchen var färdigspelad. Se videoklippet ovan.

Isaksson twittrar efter matchen: “Hoppas verkligen Salem åker ur. Är ju inte ens innebandy dom bedriver där borta. Framåt Tullinge, Djurgården och Hudik👊🏼”

Du kanske även vill läsa:
Så slutar Allsvenskan Norra 2022/23: "Fallit ihop som ett korthus"
Plus Så slutar Allsvenskan Norra 2022/23: "Fallit ihop som ett korthus"
Den här artikeln handlar om: