IFK Arboga IBK förlorade mot Örebro Innebandy

Örebro Innebandy har fyra raka segrar – vann mot Arboga med 11-3

Örebro Innebandy är i bra form just nu. På lördagen kom seger nummer fyra i rad, efter 11-3 (2-1, 2-0, 7-2) borta mot Arboga. Det innebär också att Arboga har 13 raka förluster i division 1 Mellersta herr.

Örebro Innebandys tränare Emil om matchen:

– Vi kommer väl inte riktigt upp i den höga nivå vi vill utan släpper till lite väl mycket lägen men som resultatet visar behövde vi inte spela på vår topp mot detta motstånd. Vi åker till Arboga och gör jobbet helt enkelt.

Örebro Innebandy var starkast i första perioden. Laget vann perioden med 1-2.

Örebro Innebandy startade andra perioden bäst och gick från 1-2 till 1-4 genom mål av Felix Särén och Hampus Håkansson. Det var bara början för Örebro Innebandy.

Örebro Innebandy hade övertaget även i tredje perioden. Laget inledde målskyttet efter 5.55 genom Oscar Hammarström, och gick upp till 1-7 innan Arboga kom tillbaka och reducerade till 3-7.

Innan matchen var över hade Örebro Innebandy gjort hela 3-11.

Noterbart är att Jacob Embretzen gjorde två mål för Örebro Innebandy och spelade fram till två mål, Hampus Håkansson stod för tre mål och ett målgivande pass och Adam Lundgren gjorde ett mål och två assist.

Med tre omgångar kvar är Arboga sist i serien, medan Örebro Innebandy är på femte plats.

Arboga möter Nyköping i nästa match borta lördag 25 februari 15.00. Örebro Innebandy möter samma dag Ledberg borta.

Matchrapporter: Örebro Innebandy klart för kval till Allsvenskan Seger för Örebro Innebandy i toppmatchen mot Berg Örebro Innebandys fina svit håller i sig efter 10-4 mot Lidköping Örebro Innebandy vann toppmötet mot Linköping med 5-2 Örebro Innebandys segerrad fortsätter efter 8-5 mot Surahammar