Veteran-SM

TV: Ett nytt klipp som kan bli en viral succé

ANNONS

I helgens veteran-SM bjöds det på en hel del snygga mål och dragningar. Men det bjöds även på andra underhållande aktioner.

“På gränsen till ett sådant klassiskt klipp man skulle kunna ses vevas lite grann efter veteran-SM, alltså leva vidare socialt tänker jag."

Orden ovan kommer från innebandylegendaren Patrik Åman som kommenterade finalen i Veteran-SM 45+ klassen, efter att Arlanda Väsby Legends Jesper Öberg stått för ett litet konstnummer i sudden. Istället för att avgöra finalen i sudden och skriva in sig i historieböckerna som finalhjälten för all framtid kommer nog Öbergs aktion minnas för helt andra orsaker. Nu vann dock Arlanda finalen på straffar till slut men där blev det en helt annan finalhjälte som skrev in sig i historien, nämligen Maimon Abdallah. Men det är en annan historia. 

Klippet på Öbergs uppvisning kan du se i videospelaren ovan. Och man måste ändå ge Åman rätt att det kan vara så att klippet kommer att leva vidare socialt och att det kan bli en klassiker. Klippet påminner en hel del om ett av de mest visade klippen förra säsongen på Innebandymagazinet som du kan se här.     

Den här artikeln handlar om: