SPONSRAT INNEHÅLL

Unika mervärden för alla som delar glädjen i Skellefteå Floorball Cup

Skellefteå Floorball Cup arrangeras 28 april–1 maj och erbjuder unika mervärden för alla deltagare.

– Helt gratis bjuder vi deltagande målvakter, utespelare, ledare och föräldrar på något extra, säger Jonas Fahlman, general manager, SFBC.

När matchandet i Skellefteå Floorball Cup sätts på paus under lördagskvällen får alla som är med chansen att göra lite annat under några timmar.

– För målvakterna kommer damlagslagets och Pixbos Pontus Bohman att köra ett inspirerande instruktionspass. Detsamma gäller för utespelarna där världens meste VM-spelare, den norske legendaren Ketil Kronberg från Dalen håller i spakarma. För alla ledare kommer vi att bjuda på en intressant föreläsning i ämnet ledarskap med ett spännande namn som vi kommer att presentera inom kort. För föräldrar till deltagare i cupen finns också möjlighet att vara med på en föreläsning om föräldraskap kopplat till barns idrottande, berättar Jonas Fahlman.

Skellefteå Floorball Cup arrangeras för första gången i år och det är redan ett 70-tal anmälda lag.

– Anmälan stänger den 31 mars och vi sätter inget tak för hur många lag som får vara med i de olika klasserna. Däremot finns det en begränsning i hur många boende vi kan ta emot i cupens regi i klassrum på skolor och eftersom vi gör en först till kvarn-prioritering med boenden finns det anledning för lag utifrån att boka plats nu, säger Jonas Fahlman.

Skellefteå Floorball Cup spelas i sju centrala arenor i Skellefteå, alla på gångavstånd.

– Det ska vara roligt och bekvämt för alla som kommer till oss och vi bjuder på fri entré i alla arenor alla dagar. Vi är även världens mest inkluderande cup tack vare att alla kan vara med. Vi har klasser för de licensierade från de allra yngsta till och med seniorer, paraklasser för stående spelare och i rullstolsinnebandy samt för motionärer en öppen klass och en företagsklass. Varmt välkomna, hälsar Jonas Fahlman.

Mer information om cupen och hur du anmäler ditt lag: www.skellefteafloorballcup.se