Hagfors förlorade mot Lindome

Tuff match slutade med seger för Lindome mot Hagfors

Det svängde i matchen i Allsvenskan västra/södra dam mellan Hagfors och Lindome i Uddeholm Arena. Hemmalaget Hagfors hade ledningen i början av tredje perioden, med 4-3, men Lindome vände matchen och vann till slut med 7-4.

Matchen fortsatte att vara jämn i första perioden. Perioden slutade 2-2 och resultatet var 2-2 efter en perioders spel.

Hagfors startade andra perioden bäst. Laget gick från 2-2 till 4-2 genom mål av Alma Ahl och Sofie Andersson innan Lindome svarade och gjorde 4-3 genom Emma Klockargård. Lindome var starkast i tredje perioden. Laget vann perioden med 0-4 och matchen med 7-4.

Amanda Lööv Miljevic gjorde ett mål för Lindome och spelade fram till två mål och Therese Landén stod för ett mål och två assist.

Hagfors har fem förluster på de senaste fem matcherna, medan Lindome har två vinster, två oavgjorda och en förlust.

Resultatet innebär att Hagfors ligger kvar på åttonde och sista plats och Lindome på femte plats i tabellen.

Hagfors tar sig an IBK Göteborg i nästa match hemma söndag 22 januari 14.00. Lindome möter samma dag 16.00 Skoghall borta.

Matchrapporter: Lindome klart för kval till Superligan Lindome avgjorde i sista perioden och vann mot Partille D1 Tuff match slutade med seger för Lindome mot Fristad Moa Wahlström stor matchhjälte när Lindome slog Olofström Lindås vann efter sen kvittering mot Lindome