Klockarbergets BK förlorade mot Kais Mora

15:e raka för Kais Mora efter seger mot Klockarbergets BK

Formen är riktigt bra just nu för Kais Mora. På lördagen kom 15:e raka segern i Allsvenskan norra/östra dam, 12-3 (2-1, 8-1, 2-1), borta mot Klockarbergets BK. Det innebär att Klockarbergets BK åkte på sjätte raka förlusten.

– Vi förstod att det skulle bli tufft. Men vi visar oss starka i första med 11-9 i skott och ett 2-1-resultat. Tyvärr så öppnar vi oss i andra och faller som ett korthus. Mora var inte bättre det var vi som var sämre. Alunda imorgon och vi tar med oss första och tredje perioderna till den, tyckte Klockarbergets BK:s tränare Stefan Hällberg, efter matchen.

I första perioden var det Kais Mora som var starkast. Laget vann perioden med 1-2.

Även i andra perioden var det Kais Mora som var starkast. Laget vann perioden med hela 1-8 och ställningen efter två perioder var 2-10.

Kais Mora hade övertaget även i tredje perioden. Laget gick upp till 2-11 innan Klockarbergets BK reducerade.

Därefter kontrollerade dock Kais Mora spelet och till slut blev det en storseger, slutresultatet skrevs till 3-12.

Wilma Johansson gjorde två mål för Kais Mora och spelade fram till två mål, Malin Andréason stod för tre mål och ett assist och Josefin Svarfvar stod för ett mål och två målgivande pass.

Klockarbergets BK har fem förluster på de senaste fem matcherna.

Klockarbergets BK stannar därmed på åttonde och sista plats, och Kais Mora toppar fortfarande tabellen.

I nästa match, söndag 22 januari, har Klockarbergets BK Alunda hemma i Baldershallen 13.00, medan Kais Mora spelar borta mot Sundsvalls IBF 13.30.

Matchrapporter: Malmö FBC avgjorde i förlängningen mot Kais Mora Seger för Kais Mora med 9-7 mot Kalmarsund Storseger för Pixbo Wallenstam borta mot Kais Mora Målfest när Thorengruppen krossade Kais Mora i Thoren Arena Efterlängtad seger för Karlstad – steg åt rätt håll mot Kais Mora