Foto: AC.Kårhag
#ibsilly

Succénykomlingarna förstärker från SSL

ANNONS

Partille leder södra Allsvenskan som nykomlingar och nu blir truppen ännu starkare.

Nykomlingarna Partille har gått som tåget i Allsvenskan Södra och de leder serien efter 12 spelade omgångar. I helgen vankas dubbla matcher mot västra serien där Fröjered och Lockerud Mariestad står för motståndet. Inför helgens batalj har Partille passat på att förstärka truppen med ett nyförvärv från SSL.

Det är backen Amanda Svanström som lämnar Warberg och ansluter till Partille, en förening hon representerade för sju år sedan då Partille gick upp till Allsvenskan senast. Sedan dess har hon spelat fem säsonger i IBK Göteborg och två i Warberg. 

 – Känns kanon att få in Amanda i laget. Hon har visat att hon är en ledare, hon är bolltrygg och hungrig på att fortsätta utvecklas. Amanda kommer bidra med sin rutin på den här nivån. Är glad att hon väljer att fortsätta sin innebandy hos oss i Partille, säger tränare Jonas Eliasson till lagets hemsida

Amanda Svanström om bytet av klubb:

– Efter en och en halv säsong i Warberg så blev det helt enkelt för tungt och slitsamt att pendla och svårt att hinna med jobb och övriga livet, vilket landade i en paus från innebandy ett tag. Nu när krafterna och innebandysuget är tillbaka så kändes Partille som ett väldigt bra val för att fortsätta spela innebandy på en hög nivå och slippa resa så långt. Jag har också tidigare spelat i Partille en säsong och då trivdes jag bra.


 

Den här artikeln handlar om: