#ibsilly
Foto: Daniel Guido Wiberg, Kalmarsund
Superligan

Öppnar för att lämna Kalmarsund – VM-forward ryktas in

ANNONS

En spelare öppnar för flytt ifrån Kalmarsund samtidigt som en annan kan ansluta från SSL-konkurrenten.

Kalmarsunds nyckelback Tobias Lindström har missat de senaste matcherna på grund av en knäskada. Risken fanns att säsongen kunde vara över men nu kan både han och Kalmarsund andas ut: Efter en magnetröntgen så står det klart att han inte är skadad alls.

– När jag kom in hos läkaren och han sa att det inte var någon skada så frågade jag honom om han skämtade. Jag kände på mig att det var något. Men han sa att han hade trippelkollat på bilderna och jämfört med tidigare bilder och det skulle inte vara någon skada alls, säger han till Ölandsbladet.

Lindström ser över framtiden – VM-forward ryktas in

Samtidigt som Kalmarsund fick ett fint besked i och med detta så finns det en risk att Lindström inte spelar vidare med klubben efter säsongen. Kontraktet går ut och i intervjun med Ölandsbladet så öppnar Lindström för att lämna.

– Jag trivs jättebra. Men förra gången jag signade nytt så var det ganska solklart. Nu har jag ändå min flickvän som flyttat till Stockholm och man börjar fundera på något annat. Men jag ska ha en diskussion med (Adam, sportchef) Kallenberg. Förstahandsvalet är FBC men det är lite mer öppet än tidigare.

Det ryktas även spelare in till Kalmarsund. Sportexpressen skriver att Helsingborgsforwarden Linus Malmström finns på klubbens önskelista. Malmström, som nyligen var med och tog VM-guld med Sverige, bekräftar uppgifterna, men säger samtidigt att det är Helsingborg han kommit längst med när det kommer till diskussioner om framtiden. 


TV: Alva Lindborg visar upp guldbucklan i Gothia Cup

IBF Älvstranden vann A-finalen i G17-klassen: “Vi var jävligt… oj… vi var pepp!”

Den här artikeln handlar om: