Gothia Innebandy Cup

"Säsongens bästa match, det var en fröjd att se"

ANNONS

Så blev avslutningen för Linköping P08 i Gothia Innebandy Cup.

Innebandymagazinet följer Linköping IBK P08:88 extra i Gothia Innebandy Cup. Nu är cupen färdigspelad för Linköpings del och tränaren Fredric Harbrecht rapporterar om upplevelserna från sista dagen igår:

Sextondelsfinal blev det för vår del som första match under lördagen och vi vaknade av skolans inbrottslarm som drog igång kl 06.30 men det gjorde inget då vi ändå skulle upp för äta frukost.

Matchen som vi spelade kl 09.00 spelades mot Gårdarikets IBK och här bjöd vi på show, säsongens bästa match, det var en fröjd att se grabbarna spela ut registret och visa upp skolboksexempel på hur innebandy ska spelas.

Bolltempot var på topp, avsluten satt, bra passningsspel, utespelarna hjälpte målvakten bra med de få returer som blev och resten plockade målvakten.

Vi mötte ett bra lag men vi var bättre. Fröjd för ögat att se grabbarna spela på detta sättet.

Efter matchen drogs det vidare till skolan för äta ännu en frukost och ladda inför åttondelsfinalen som skulle bli mot Jönköpings IK 2.

Jönköping drog på ordentligt och fick en 2-0-ledning men vi vände till 2-2, men tyvärr fick vi inte till vårt spel som vi kan komma upp till och som vi hade i sextondelen och i många av cupens matcher.

Överlag så ska vi vara jättenöjda då vi möter riktigt bra motstånd i denna grupp och slutspel och får ett kvitto att vi kan.

Besvikna grabbar just nu men de ska vara mer än stolta över sin insats för de är vi ledare, de har slitit hårt, mött bra motstånd, spelat fin innebandy och fått en upplevelse.

Fick lite skador på slutet så det får tillsammans med övriga spelare åka hem nu och vila upp sig.

Tackar igen alla föräldrar, syskon och morföräldrar som hejar fram oss och stöttar med skjuts och mycket mer.

Stort tack från oss i Linköpings Innebandy.

/Fredric Harbrecht, ledare P08:88

Ungdomsweekend-bevakningen sponsras av:


TV: Därför har CL98IC starkt publikstöd i Gothia Cup

Trummor i full gång på läktaren: "Det är det bästa, att heja på alla andra"

Den här artikeln handlar om: