Allsvenskan Herr

Highlights: Nykvarn-Falun U

Se höjdpunkterna från det allsvenska mötet mellan Nykvarn och Falun U som slutade 6-5.

Det är skillnad mellan att vara ett etablerat allsvenskt lag och en nykomling. Detta var Nykvarns fjärde uddamålsseger denna säsong och Faluns tredje udddamålsförlust. Nykomlingar brukar ha svårt för att knyta ihop säcken och det fick vi se här när Nykvarn avgjorde med nio sekunder kvar genom Oscar Janthe.

Vill du se matchens snyggaste mål behöver du inte vänta länge för det stod Nykvarns Kevin Mattsson för redan efter fyra minuters spel när han gjorde 1-0 till Nykvarn. Gustaf Sandberg kan ha fått säsongens billigaste assist på målet.

Falun Utvs tränare Adam Fernqvist:

– En stark insats av oss där vi förtjänade poäng, men inte räckte hela vägen. Trots resultatet ett tydligt fall framåt och det finns mycket positivt att ta med oss till matcherna framöver.

Målvakt - Ut20:00 Malte Danielsson

Matchrapporter: Uddamålsseger för Nykvarns IF mot Hagunda Mullsjö avgjorde med fem mål i sista perioden Karlstad segrare hemma mot Nykvarns IF Förlustsviten bruten för Linköping – efter 7-6 mot Nykvarns IF Förlustsviten bruten för FCH – efter 6-5 mot Nykvarns IF